17897828206781234_edited.jpg
Kobbel

Vi produserer forskjellige kobbel i diverse bredder i LykkeLita Design. Du kan velge mellom 10 mm bredde til 25 mm bredde. Kobbelet kan lages i tre forskjellige lengder, alt etter hvilket kobbel du ønsker. 

For eksempel er Super Grip båndet vårt veldig populært. Det lages både som sporline og turbånd. Som sporline er 5 meter lengde ypperlig. Båndet er lett, vannavstøtende og slitesterkt. Det er ikke mulig å brodere på dette båndet. Kommer i 15 og 20 mm bredde.

Vi har også inne ett mykt og sterkt bånd som kan broderes på, og håndtaket blir foret med fleece. Båndets bredde er 25 mm. 

Krokene vi bruker er karabinkroker, men vi ser stadig vekk etter bedre produkter og kan bestille inn diverse kroker, med forbehold om lengere leveringstid. 

Til valper eller  hunder som trekker lite, eventuelt som treningsbånd, kan vi anbefale 10 mm bredde bånd. Som oftest har vi inne svart bånd men kan bestille andre farger også. Det vil være litt ventetid på spesialbestillinger da båndene kjøpes fra utlandet. Kan ikke broderes på.

Farger Super Grip

Gul, Orange, Lilla, Rød, Rosa

Lengde 

1.80 m, 3 meter, 5 meter
Farger kobbel
Svart,
andre farger
kan bestilles
Lengde
1 meter, 1.80 m, 2 meter
Farger kobbel 10 mm
Svart, Rosa, Gul, Orange
(andre farger kan bestilles)
Lengde
1 meter, 1.80 m, 2 meter
Kobbel med strikk:
Strikkobbel kommer i lengden 1,80 m og 3 m. 
kobbel med strikk.jpg
Halsbånd med klips
Andre bånd kan lages etter ønske.
Agilitykobbel/belønningskobbel med pels flettet inn i kobbelet.