Villkår
Retur:
Det er ingen retur ved personlig tilpasset utstyr fra LykkeLita Design.
Halsbåndene er lagd i sterke og solide råvarer og de skal tåle sterk slitasje. Dog, det er ingen garanti for at de tåler sterke rykk, eller svært mye trekk over tid. Derfor er det viktig at du eventuelt oppgir om hunden er sterk slik at man kan sy på ekstra forsterkning. Selene lages også i samme materiale og de blir automatisk forsterket når de monteres.
Skulle det oppstå noe med produktene ta kontakt med meg fortløpende. 
Skulle det oppstå en feil med produktet kort tid etter som ikke kan skyldes bruksslitasje er det retur og reparasjon eller ett nytt produkt. Før jeg sender produktet vil du få ett bilde av det og jeg går nøye igjennom produktet før det postes. Skulle det være skadet når du får det ønsker jeg at du sender meg en melding fortløpende innen 1 uke og sender det i retur - slik at jeg kan lage ett nytt,  kostnadsfritt. 

Produksjon:
Når du bestiller hos meg vil du få en e-mail med ordrebekreftelse og en sy-dato. Du vil også motta betalingsinformasjon og produktet vil bli produsert fortløpende på din sy-dato, eller før om det kommer avbestillinger og ved registrert betaling. Dette vil du få beskjed om før jeg begynner på produktet. 

Feil på produktet:
Det er viktig at du måler så korrekt som mulig da det ikke vil bli sydd nytt ved feil mål. Skulle det være for stort er det lett å sy det inn. Skulle jeg sy feil er det reklamasjon og enten tilpassing eller nytt produkt. Skulle du oppdage at målene du sendte var feil ønsker jeg at du kontakter meg innen din sy-dato slik at jeg kan tilpasse eller endre på bestillingen. 
Bilder og deling på sosiale medier:
Del gjerne bilder av produktene men nevn hvem som eier bildene. Jeg deler både på Instagram og på Facebook gruppen så skulle noen av produktene du kjøper være en gave er det viktig at du understreker dette ved bestilling.
Jeg poster kun bilder av kunder med produktet etter samtykke fra eier/kjøper.
 
Betaling:
Betaling skjer via Vipps eller bankoverføring. For kunder utenfor Norge: PayPal eller bankoverføring